Markeder og kompetanse

Integrerte systemer

Moog har en omfattende systemkompetanse og et solid omdømme når det gjelder å designe, kvalifisere og levere bevegelsesløsninger med høy ytelse for noen av verdens mest krevende bruksområder.

Ekte integrering krever et høyt nivå av samarbeid mellom Moog og våre kunder. I mange tilfeller blir våre teknikere en integrert del av kundens designteam, slik at de får en inngående forståelse for de tekniske utfordringene kunden står ovenfor. I tillegg kan de dermed finne innovative måter å øke ytelsen og optimalisere systemattributter som for eksempel pålitelighet, vekt eller kostnader. Vi har dokumentert ekspertise når det gjelder utvikling av systemløsninger og bidrar til å styrke våre kunders interne.

Avanserte teknologier

Vi har til enhver tid flere titalls utviklingsprosjekter i gang, og leder innovasjonen innen verdens mest avanserte bevegelsesbruksområder – i romfartsprosjekter, luftfart, medisinske produkter og industrielle maskiner. Faktisk brukte vi i fjor mer enn 100 millioner amerikanske dollar på forskning og utviklingsprosjekter, slik at vi sikrer at vi ligger i forkant når det gjelder kontrollteknologi.

Vi investerer også tungt i strategiske oppkjøp av mindre, ekspanderende firmaer som lager disse teknologiene. Dette bidrar til at vi kontinuerlig supplerer vår eksisterende ekspertise med nye ideer, friske perspektiver og et utvidet teknologi- og løsningsportefølje.

Høy ytelse og ekstreme miljøer

Moogs bevegelsesløsninger har høy ytelse og er et naturlig valg for teknikere som står ovenfor bruksområder som presser maskiner til yttergrensene – fra det ytterste rom til de dypeste havbunner.

Moogs bevegelsessystemer passer som hånd i hanske til selv de tøffeste bruksområdene. De er utformet for å tåle ekstreme temperaturer, alvorlige støt, konstant vibrasjon og en rekke andre potensielt ødeleggende faktorer. Maskinutviklere, teknikere og sluttbrukere over hele verden stoler på Moog når deres levebrød står på spill.

Oversikt over kompetanse

Du finner ytterligere informasjon om hva vi kan tilby i oversiktsbrosjyren over vår industrikompetanse.