Markeder og kompetanse

Integrerte systemer

Moog har en omfattende systemkompetanse og et solid omdømme når det gjelder å designe, kvalifisere og levere bevegelsesløsninger med høy ytelse for noen av verdens mest krevende bruksområder.

Ekte integrering krever et høyt nivå av samarbeid mellom Moog og våre kunder. I mange tilfeller blir våre teknikere en integrert del av kundens designteam, slik at de får en inngående forståelse for de tekniske utfordringene kunden står ovenfor. I tillegg kan de dermed finne innovative måter å øke ytelsen og optimalisere systemattributter som for eksempel pålitelighet, vekt eller kostnader. Vi har dokumentert ekspertise når det gjelder utvikling av systemløsninger og bidrar til å styrke våre kunders interne.

Avanserte teknologier

Vi har til enhver tid flere titalls utviklingsprosjekter i gang, og leder innovasjonen innen verdens mest avanserte bevegelsesbruksområder – i romfartsprosjekter, luftfart, medisinske produkter og industrielle maskiner. Faktisk brukte vi i fjor mer enn 100 millioner amerikanske dollar på forskning og utviklingsprosjekter, slik at vi sikrer at vi ligger i forkant når det gjelder kontrollteknologi.

Vi investerer også tungt i strategiske oppkjøp av mindre, ekspanderende firmaer som lager disse teknologiene. Dette bidrar til at vi kontinuerlig supplerer vår eksisterende ekspertise med nye ideer, friske perspektiver og et utvidet teknologi- og løsningsportefølje.

Høy ytelse og ekstreme miljøer

Moogs bevegelsesløsninger har høy ytelse og er et naturlig valg for teknikere som står ovenfor bruksområder som presser maskiner til yttergrensene – fra det ytterste rom til de dypeste havbunner.

Moogs bevegelsessystemer passer som hånd i hanske til selv de tøffeste bruksområdene. De er utformet for å tåle ekstreme temperaturer, alvorlige støt, konstant vibrasjon og en rekke andre potensielt ødeleggende faktorer. Maskinutviklere, teknikere og sluttbrukere over hele verden stoler på Moog når deres levebrød står på spill.