Produkter

Moog-produkter har blitt spesifisert for noen av verdens mest kritiske bruksområder når det gjelder bevegelseskontroll i mer enn 55 år. Når nye bruksområder oppstår, jobber våre designteam tett sammen med kundene for å legge til nye elementer i vår omfattende produktportefølje. Enkelte er spesialtilpasset for bruk i kundespesifikke installasjoner. Andre blir standardutstyr for maskiner i mange bransjer.

Disse førsteklasses produktene forbedres kontinuerlig for å utnytte de nyeste innovasjonene og forbedringene innen teknologi. De er avgjørende for at vi skal lykkes med høyytelsesløsningene innen bevegelseskontroll som vi utvikler i samarbeid med våre kunder.

Avhengig av maskinen, bruksområdet, regionen eller budsjettbegrensningene kan den riktige bevegelseskontrolløsningen være hydraulisk. Eller elektrisk. Eller det kan være nødvendig med en kombinasjon av begge. Denne teknologinøytrale tilnærmingen gir deg fordelen av våre ypperste løsninger og den høye ytelsen fra et produktutvalg i verdensklasse.

Moog fortsetter å legge til, forbedre, rekonfigurere og redesigne produktlinjene våre for å sikre fleksibilitet i krevende bruksområder. Våre nåværende produkt- og systeminitiativer omfatter følgende:

  • Bygge inn flere tilkoblingsmuligheter
  • Legge til innebygd intelligens og programvare
  • Forbedre total systemintegrasjon
  • Redusere energiforbruket
  • Forbedre brukervennligheten

Uansett hvilken retning utviklingen av industrielle bruksområder går i, vil Moog fortsette å designe og bygge løsninger for bevegelseskontroll som ikke bare holder tritt med bransjen, men som også påvirker nye retninger.

Litteratur

Moog Industrial Group har samlet en betydelig mengde litteratur som kan gi kundene våre en bedre forståelse av og bruk av våre produkter og løsninger.