Background Image

Start din karriere hos Moog

Moog-kulturen vår er ulik alle andre

Moog skaper eksepsjonelle muligheter for fleksible, entusiastiske mennesker som ønsker å gjøre viktig arbeid i teknologiens frontlinje. Moog er en prestasjonskultur som styrker og inspirerer enkeltpersoner til å oppnå bemerkelsesverdige ting - for kundene våre, for selskapet og for hverandre.  

Vi tror at bedriftskulturen vår er en viktig årsak til Moogs suksess gjennom årene. Når vi gjennomfører intervjuer, skjer det derfor alltid på telefon, via videokonferanse eller ved personlig oppmøte. Vi ønsker å bli kjent med deg personlig. Du vil aldri bli intervjuet av Moog i et chatterom, og vi vil heller aldri be deg om personlig økonomisk informasjon.

Vi ansetter dyktige medarbeidere og hjelper dem med å realisere sitt potensial: økt trivsel, økt inntekt og bedre jobbutsikter er en del av dette, men Moog-kulturen handler først og fremst om respekt. Vi tror på medarbeiderne våre, og det viser seg i alt vi gjør.   

Derfor handler en overgang til Moog om å få det livet du ønsker deg, både på og utenfor jobben.

Det kan du få her!

We're Actively Hiring!

At Moog we’re always looking for great people to join our organization. Take a look at our global opportunities and submit your application to join our Moog team.